Як очистити зеркало від розводів і пятен

Як очистити зеркало від розводів і пятен

Сьогодні ми частенько стикаємося з товарами, використання яких портит хороші добротні речі. Отправляясь на работу, мы непременно смотримся в дзеркало. Але під час застосування спеціальних засобів для очищення дзеркала, із-за розводів і п’яти себе в дзеркалі просто неможливо розглянути. Щоб врятуватися від цієї проблеми і завжди дивитися в синьому чистому дзеркалі, ми і хочемо поділитися деякими простими секретиками.

Для початку придивіться до самих засобів, які ви передбачаєте використовувати для чистки дзеркала. Тщательно виучіте его состав. Обнаружив у складі засобу ізопропіловий спирт, негайно повідомте про його застосування або просто викиньте. Такі засоби викликають приступи душі, провокують алергію, обостряют астму. Поверьте, краще попросту викупитися від шкідливих засобів, чим потім випивати гори ліків для лікування після його використання.

Для очищающих средств с изопропиловым спиртом есть чудесная, а главное совершенно безвредная, замена. Це група речовин на основі амміака. Чисті засоби цієї групи практично не пахнуть, на відміну від різкого «аромату» ізоприловмісних препаратів. Амміак же досить сильно розбавлений іншими речовинами, тому абсолютно безвреден. Такий засіб не вимагає тривалого провітрювання, а завдяки своєму нейтральному складу їм можна очистити не тільки дзеркала, але і ЖК-монітори, телевізори і навіть дитячі фоторамки.

Ще одна головна деталь – тряпочки, якими ми користуємося при чистці.

Щоб на дзеркалі не образовувалися предательські розводи, а тряпочка збирала пил, а не просто розвозила її по поверхні, необхідно вибирати мікрофіброві тряпочки-салфетки. Такі салфетки легко отыскать на полках хозотделов, і при всіх чудових своїх якостях стоять дані салфетки сущие копейки. Використовуючи мікрофіброву салфеточку, ви очистите дзеркало від пилу, отримавши чудове, що сіє дзеркало без п’ятень і розводів. Щоб закріпити результат, натрите дзеркало звичайної туалетної паперу. Саме завдяки тонкому слою хлопкових волокон, такий папір відмінно збирає оставлений пил і полірує скляну поверхню дзеркала. Несколько рухів і перед нами ідеально чисте дзеркало, в якому ми можемо полюбитися своїм відбитком.