Що потрібно зробити вдома перед відпуском

Що потрібно зробити вдома перед відпуском

Наступает тот момент, коли ми відправляємось на курорт. Потому, задумывая странствие на две недели либо на несколько дней в загородный городок либо к голубому морю, надлежит собрать перечень потрібных во время отдыха вещей.

Важно, еще за неделю до отъезда предстоит счесться с долгами перед коммунальными службами. У тому числі і заборгованості у вас немає, задумайтесь — ви не будете дуже довго, а відключити світ мають усі шанси, в тому числі і із-за зовсім маленького боргу, який встиг набігати за цей час.

Потому надлежит заблаговременно осмотреть все трубы, стыки и стояки на объекте проявления коррозии и потеков, которые встали свидетельством их отвратительного состояния. Естественно, холодильник можна і не відключати, тим більше, їжели в морозилці багато товарів довгого збереження. У протилежному випадку надлежит елементарно вести перевірку і викинути все, будто буквально «ніяк не доживе» до вашого повернення.

Не забувайте про важливий пункт збору у відпуск. Нужно що-то зробити з вашими домашніми питомцями або квітами. Наприклад, кошку або собаку можна віддати своїм рідним, а ось квіти можна поручити своїм сусідам і дати їм ключі від вашого будинку, якщо, звичайно, ви з ними в хороших відносинах.