Найкращі меблі: стіл-трансформер

Найкращі меблі: стіл-трансформер

Стіл-трансформер – це добротні меблі. Він відноситься до особливого класу меблів з підвищеним рівнем комфорту. Використовуються різні матеріали при його виготовленні, завдяки чому кожен покупець може вибрати варіант, що оптимально підходить за ціною та конфігурацією.

Дерев’яний та пластиковий стіл-трансформер
Меблі з дерева все більш популярні в наш час, оскільки вони дуже красиві. Екологічна безпека викликає менше сумнівів. Вона може коштувати трохи дорожче за аналоги з ДСП, МДФ, ДВП та інших матеріалів. Далі служить при правильному догляді.

Дерев’яна дошка важча за МДФ, для виготовлення деяких моделей столу-трансформера не підходить. Якщо стіл-трансформер повинен стояти на одному заздалегідь визначеному місці в кімнаті, допустимо більшу вагу. Збільшення площі стільниці – основна функція чи єдина. Обідній стіл, журнальний можуть бути виконані з даного матеріалу, а комп’ютерний і для сніданку в ліжко повинні бути легкими.

Оригінальна конфігурація
У каталогах виробників меблів можна знайти цікаві столи-трансформери. Вони вражають уяву, складно встояти, утриматися від покупок. Іноді їх виготовляють на замовлення, щоб зробити максимально практичними: прибрати всі зайві функції, залишити потрібні, сформувати їх список на власний розсуд.

Заслужили безліч позитивних відгуків від покупців такі моделі:

– письмовий стіл, що вміє перетворюватися на тумбу.

– Журнальний стіл-трансформер, який легко стає багатоярусною конструкцією.

– Стіл-книжка (Метелик, Джаз, Африка, Дзен, Глорія, Колібрі та інші).

– переносний стіл-трансформер, який з комп’ютерного перетворюється на двомісний, обідній.

Чи варто собі купити один із них? У житлі сучасної людини, на думку дизайнерів, функціональні меблі повинні домінувати. Можна і потрібно придивитися до столів та столиків, які змінюють форму, виконують різні функції.