Ремонт. Шпаклівка стелі

Ремонт. Шпаклівка стелі

Починати ремонт необхідно з того, що насамперед потрібно зробити шпаклівку стелі. При цьому необхідно пам’ятати про те, що шпаклівка має бути виконана ідеально!

Перед початком роботи потрібно ошкурити стелю. Після того, як ошкурювання закінчено, стелю потрібно ґрунтувати. Для цього потрібно серйозно підійти до вибору ґрунтовки. При покупці ґрунтовки потрібно враховувати на те, для якого виду поверхні вона призначена. Найкраще порадитись із продавцем — консультантом.

Ґрунтовка куплена. Тепер необхідно придбати саму шпаклівку. Потрібно звернути увагу на вигляд шпаклівки, а саме для якого з видів поверхні вона призначається.

Шпаклювати стелю потрібно двічі. Тому знадобиться стартова шпаклівка та фінішна. Так само можна застосовувати шпаклівку, в яку включені відразу два її види (стартова та фінішна). Дуже важливо, щоб після проведених робіт зі стелею, не було надалі тріщин. Для цього, між першою та другою шпаклівкою, потрібно нанести бинт. Коли проводите роботу зі шпаклівкою на стелі, необхідно з метою безпеки відключити електрику.

Для того, щоб помітити свої недоробки в процесі роботи, до грунтовки можна додати водоемульсійну фарбу. Це допоможе побачити місця, які потрібно зачистити. Після цього поверхню необхідно знову ґрунтувати.