Як спланувати інтер’єр, чи варто боятися ремонту?

Як спланувати інтер’єр, чи варто боятися ремонту?

Всі ми хочемо мати квартиру більш простору, щоб речі, яких з роками стає все більше і більше, не заважали пересуватися і не мозолили очі. Однак не кожен може наважитися на рішучий крок: ремонт та перепланування. Найчастіше на планування та моральну підготовку до ремонту йде більше часу, ніж на здійснення ідеї.

Якщо, звичайно, це не «вічний ремонт», коли доводиться жити серед наполовину поклеєних шпалер, банок з фарбою та інших будматеріалів, які ніяк не можуть дочекатися свого часу. Щоб такого не трапилося, потрібно ретельно спланувати всі дії та побачити готову картину ще до початку робіт. До того ж, це дуже спрощує процес: набагато легше знайти потрібні матеріали, коли знаєш, що шукаєш. І, погодьтеся, не дуже зручно тягати меблі, постійно прикидаючи, чи буде зручніше цей варіант, чи варто переставити все по-іншому. Всі ми бачили чудові результати, яких домагаються дизайнери у різних телешоу. Тоді навіть звичайна типова квартира починає виглядати зовсім інакше: просторіше і сучасніше.

Правильно підібрані кольори та невеликі хитрощі з освітленням та дзеркалами допоможуть візуально розширити простір, а вдале розміщення меблів зробить життя набагато зручнішим. Таких результатів можна досягти самому, не вдаючись до послуг дорогих агентств. У цьому вам допоможе покрокове керівництво «Sweet Home». Чим воно може бути корисним? Ви зможете самостійно продумати дизайн квартири, щоб витрачені сили і гроші не були марними. гроші та удачу Ви наповните свою квартиру затишком та домашнім теплом. У ній буде приємно та зручно відпочивати, розслаблятися та радіти життю. Спеціальна програма «Sweet Home 3D» дозволить розставити меблі по віртуальній квартирі, підібрати колір і малюнок шпалер, що сподобався, визначитися з освітленням.

Буквально за кілька годин перед вами постане готовий варіант інтер’єру. Залишиться купити потрібні матеріали та розпочати роботу. А можна найняти робітників. Тоді вам не доведеться пояснювати їм на пальцях, що ви хочете бачити у своїй квартирі. Справжній затишок квартирі надають непомітні на перший погляд дрібниці-аксесуари. Правильно підібрати їх допоможуть спеціальні відеоуроки. Якщо ви цікавитеся Фен-Шуй, то для вас підготовлений цілий розділ про те, як облаштувати кожну кімнату, щоб позитивна енергія збиралася у вашій квартирі, приносила щастя, кохання та гроші.